preloader
Poptávka vozu
Nezávazně poptáváte na vůz Zásady ochrany osobních údajů
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.
Zadejte hledaný výraz
menu shadow

Zásady ochrany osobních údajů

Udělujete tímto souhlas společnosti OLFIN Car s.r.o., se sídlem Královédvorská 517, 541 01 Trutnov IČ: 60913312 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení 
  • telefonní čísla
  • emailové adresy
  • cookies
  • ip adresy

Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem evidence uživatelů stránek, statistik, možnosti poskytnutí dalších služeb, navázání obchodní komunikace. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 36 měsíců.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti email: info@nettermedia.cz

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel softwaru (webu) Netter s.r.o., Dvořákova 230, 533 45 Opatovice nad Labem, IC: 04734131, DIC: CZ04734131

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.